Justin is a natural dancer...

http://www.youtube.com/watch?v=LBC7pilGoPc

Gick tyvärr inte få till ett filmklipp.

Tack för att du läser mina inlägg!


Två idoler, en gammal och en ny.

Idag har andra halvan av dagen spenderats på Flyinge. Flyinge är ett ställe som jag har velat besöka ända sen jag var liten. Och idag blev min önskan uppfylld. :)
Clinic med Meredith Michaels Beerbaum sponsrad av Leksands knäckebröd. Jobbade fram till kvart i tolv och sen bar det iväg till Helsingborgs godaste baguettefik Aldas, för att hämta ytterligare en hästnörd med baguetter och dricka i en liten påse. Väl på plats i Flyinge fick vi stå i kö bland alla andra nördar för att få komma in. :) På sittplatserna fanns det en liten goodiebag bestående av ett knäckebrödpaket, en leverpastej, en festis och det bästa av allt, en Min Häst-tidning! Lyckan var total!
Clinicen var riktigt bra, trodde det skulle bli svårt med språket men det var ingen fara. Hon höll en bra nivå och hade ett intressant upplägg, gav verkligen inspiration till nästa ridpass som är just hoppning. :)


Sen så fick jag ju se en gammal idol till mig. Eller idol kanske är fel ord, en favorit från barndomen. Mulle!


Tack för att du läser mina inlägg!


Jag är glad för mina vänner!

Ni är uppskattade ska ni veta. Utan er hjälp skulle min framtid vara en katastrof. :)



Gårdagens tripp till Malmö för att kolla brudklänningar var över förväntan. Alla var nöjda med dagen och jag vet vilken typ av klänning jag ska ha. :)

 

 

 


Tur att man har en personlig klänningsletare. :)

SKITBLOGG! Bilderna bara hoppar runt... Suck!


Tack för att du läser mina inlägg!


Det är tungt just nu...

Vad är rätt?
Vad är fel?
Hur ska jag prioritera?
Gör det ont eller är det en rörelsestörning?



Tack för att du läser mina inlägg!


Fantastisk kvinna!


Tack för att du läser mina inlägg!


Mitt iskalla hjärta smälter...

 

 

H*n klarade det! :)


Tack för att du läser mina inlägg!


Duktiga killar!





Tack för att du läser mina inlägg!


Det är humor!


Tack för att du läser mina inlägg!


Aj aj aj!

Jag har muskler! Och det gör ont! Men det betyder ju bara att jag behöver detta. I december har vi 10-års jubileum med jobbet och då ska jag inte behöva skämmas när jag går runt i min bikini. Ångest big time! Men jag jobbar på och hoppas att jag är fit for fight i december.
 
Igår var det dags för tävlingslydnad igen. Torres var riktigt grym! Han har gjort så stora framsteg och jag är så glad för att han gillar att arbeta. Han är överlycklig när vi jobbar. Det svåraste momentet i nuläget är platsliggningen. Han tycker att det är skittråkigt att ligga och bara vara. Han vill ju göra saker, springa, hoppa och hämta saker. Fast det är ju egentligen bra, ju mer han vill arbeta ju lättare är det att lära honom saker och ting.

Snart är det dags för Hollywoodfruar och jag är nog inte ensam om att tycka att Anna Anka faktiskt är en vettig människa. Visst säger hon roliga saker i programmet men mycket är för att provocera. Såg man hennes medverkan i Skavlan så visades en annan bild av henne.





För att fylla ut inlägget lite så kommer min första "Dagens"-lista. :)

DAGENS VILL HA: Plommonlila handdukar!
DAGENS KLÄDSEL: Just nu är det gråa mysbyxor och röd fleecetröja som gäller. Tidigare idag var det gråa jeans och lila skjorta med svart skärp i midjan.
DAGENS SMINK: Mascara och lite rouge. En skönhet behöver inte sminka sig mer än då. :)
DAGENS FRISYR: Lite hårnålar här och var, resten utsläppt.
DAGENS HÄNDELSE: Mysig middag med bästa vännerna. Ett skratt om dagen förlänger livet.
DAGENS LÅT: Baby I'm a fool - Melody Gardot
DAGENS PLANER: Se sista avsnittet av Hollywoodfruarna. Anna Anka är nog den skönaste personen på jorden just nu.
DAGENS SAKNAD: Träning
DAGENS DUMMASTE: Bilister som stressar.
DAGENS SJUKA: Mitt skallebank.
DAGENS DROG: Huvudvärkstabletter.
DAGENS KRAM: Anders
DAGENS PUSS: Anders
DAGENS KÖP: Kyckling/Curry pasta
DAGENS GODIS: Ett glas Cala.
DAGENS HUMÖR: Glad!
DAGENS ORD: Mumma!

Tack för att du läser mina inlägg!


Just idag är jag stark!

Idag har varit en riktigt bra dag. Lunchade tillsammans med min kära sambo, mumma med Wok Kitchen. När vi sitter där i godan ro så kommer Paolo Roberto gåendes inne på lunchserveringen. Lite lustigt att se honom här i södra Sverige. Han var kortare än vad jag trodde han var, såg väldigt allvarlig ut och en snygg jacka hade han också. :)
Sen kläcker min sambo ur sig att Robert Gustavsson ska signera skivor och DVD:s bredvid lunchserveringen. Åh jag som älskar Robert Gustavssons humor! Jag strosar runt och tittar på ringar (finns så många snygga, varför har man inte obegränsat med pengar för?) medans jag väntar på att Robert ska dyka upp. Till slut verkar det som att det bara är jag och pensionärerna som väntar på honom. Efter 15 minuter ger jag upp och åker tillbaka till jobbet. Jag som ville ha hans senaste DVD signerad. Tönt som jag är!

Ikväll har jag även varit på mitt första gympass på 1½ år! Jippie! Äntligen! Som jag har saknat det. Hoppas bara att min kropp tycker likadant när jag vaknar imorgon. Mitt mål är att gå ner lite i vikt plus att mina valkar som sitter här och var ska försvinna. Jag har ju en deadline som jag måste hålla. Tur att det är 1½ år kvar. Men till våren siktar jag på att springa vårruset med 5 vänner så jag får mysa med en picnic-korg efter loppet. Och i slutet av nästa sommar är det tjejmilen i Stockholm. Har lovat min kära syster att jag ska ställa upp nästa år. :)

Nu har jag precis ätit två knäckemackor och en tallrik yoghurt. Ett sundare liv har precis startat!




Tack för att du läser mina inlägg!


Mina ögon mår bra!

Efter operationen har jag inte haft ont eller sveda överhuvudtaget. Det enda som jag känner är att jag är extra torr i ögonen och den skumma känslan att inte behöva ta i och ur linserna. :) Vissa dagar är mer suddiga än andra men det är fortfarande tusen gånger bättre än innan. :)

Jag är väldigt nöjd och jag rekommenderar det verkligen. Visst kostar det en slant men det är det värt!


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0