Orkar inte....

Hittar inte koden för texten i menyn. Ni får stå ut med att texten är vit där... Den finns men syns inte!

Tack för att du läser mina inlägg!


Bildkavalkad

   
 
Full koll på läget!

   

Stålfarfar!
    
    

Tack för att du läser mina inlägg!


Marken försvinner...

... på vår baksida. Grannarna tittar nyfiket över häckarna för att se vad vi håller på med. Jag undrar också vad vi håller på med! :)

Bort med gamla plattor och in med nya. Men innan dess så måste man gräva bort allt onödigt som gör att plattorna sätter sig, och in med nytt grus mm. Så om en månad så har vi det fint och snyggt på baksidan. :) (sen börjar arbetet med framsidan, dock är det minimalt arbete om man jämför med arbetet med baksidan.) Bilder på baksidan kommer förhoppninsgvis imorgon.

Idag har det shoppats extremt mycket! Vissa kläder kommer dock lämnas tillbaka efter en granskning av min levande spegel Hanna. :) Men jag är nöjd, jag måste förnya min garderob. Sitter på kontor där vi tar emot kunder = måste se proper ut. Hoppas jag har lyckats med mina inköp.

Lydnadstävlingskursen går framåt. Torres har ÄNTLIGEN lärt sig att han har bakben som man kan använda. Detta har medfört att ingångarna har blivit mycket bättre, finns dock mycket att slipa på. Jag får springa runt och stoja o stimma för att få hans uppmärksamhet men det blir bara bättre och bättre. Kanske är jag för petig, jag vill ju ha det perfekt... Men det är ingen maskin jag jobbar med utan ett djur. Ibland går det uppåt och ibland går det neråt. Men för det mesta går det uppåt även om man vill ta tag och ruska om den lilla stackars kraken. Detta är inget jag gör! Istället gör jag något annat eller lägger ner träningen för dagen. Varför trilskas med honom om han ändå inte kan koncentrera sig...

Ha det bra i värmen o solen! Kvällen kommer tillbringas med goda vänner och god mat!

Tack för att du läser mina inlägg!


Asien rippar allt, och då menar jag allt!

Vad ska man säga om detta?

 

Känner ni igen låten? Fast denna artisten är snyggare än orginalet...

Tack för att du läser mina inlägg!


Tiden går!

Påsken for förbi med en hastighet som inte ens jag håller på motorvägen. Norskarna har varit här så Torres har träffat deras svarta dvärgschnauzer Walter. Jobbigt för ögonen att titta på dem när de springer bredvid varandra, man är ju van vid att Torres sidspringare har en gul eller brun färg och att det saknas skägg och ögonbryn. Tog lite kort på de svarta tillsammans men datorn har kajkat sig så de bilderna är tyvärr borta.

Ledigheten (4,5 dag!) kändes som en försmak på semestern i sommar. Underbart skönt att bo på ett ställe där det är skit samma om man har lite lort på byxorna och ostylat hår. :) Lugnt och skönt plus en massa pyssel i trädgården.

Söndagskvällen tillbringades med goda vänner sällskap. Grillat med potatisgratäng och kockens underbart goda sås. Jordgubbspaj med massa vaniljsås till efterrätt. Efter efterrätten så kom spelen fram. Pictionary var först ut och det såg mörkt ut för kvinnornas (!?!) del i starten. Vi hittade inte kommunikationen och killarna fuskade som vanligt (min egen teori), sen blev vi varma i kläderna och rejsade om och vann hur lätt som helst!

Nästa spel var ett spel som jag inte komer ihåg vad det heter. Man ska iallafall förklara ett ord utan att använda ordet. Det gick sådär... Men många grova ord/förklaringar och förvirrade spelare var det! Någon som varit på Bikinien? Har man hat  (inte hatt) på huvudet?

Summa summarum: Helgen har varit underbart skön, synd att den tog slut så fort. Solen har visat sig från sin bästa sida hela tiden och Färjestad vann sitt SM-guld!


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0