Lite fler bilder från huset

     
      Framsida                     Baksidan             Trädgårdslandet

     
Något slags träd...               Växthuset                 Baksidan

Tack för att du läser mina inlägg!


Lite bilder...

              
Bilder utifrån

 
Husets uppbyggnad



För er som tjatar!


Tack för att du läser mina inlägg!


Försäkringar... suck!

Att det ska vara så svårt att bestämma sig för vad man ska ha för bolag. Ringt och begärt offerter från alla möjliga bolag, får sätta mig ner och kolla igenom dom när de kommer. Passade på att begära offerter på livförsäkring samt vuxenförsäkring (sjuk & olycksfall). Får se vilket bolag som har bäst priser.

Fick iallafall tips på att minimiförsäkring är VillaHem samt sakförsäkringar, bil, båt djur etc. Försäkringar som kan vara bra att ha är livförsäkring (om jag eller min sambo går bort så betalas halva lånet på huset av om jag förstått rätt) och en sjuk & olycksfallsförsäkring.

Sammanfattning av detta: mycket lättare att vara ung och inte behöva bry sig om detta... :)

Tack för att du läser mina inlägg!


Inbyggnadsugn och induktionshäll

Det har vi iallafall hittat och är överrens om.

Beskrivning från hemsidan:

Kvalitativt inbyggnadspaket med snygg form och bra funktionalitet. Just nu får du ett exklusivt kastrullset från Anders Petter på köpet, värde 1185kr.

Inbyggnadsugn: Inbyggnadsugn i rostfritt stål med upptining, över-/undervärme, separat undervärme, 3Dvarmluft, pizzafunktion, och grill. EcoClean emalj i bakkant, digital display med klockautomatik. För mer information se
HB330550S

Inbyggnadshäll: Inbyggnadshäll med fyra elektroniskt reglerbara induktionszoner med PowerBoost-funktion. Den elektroniska kokkärlsavkänningen gör dessutom matlagningen enklare, optimerar energiförbrukningen och gör arbetet säkrare. Kontrollerna är så kallade touchcontrols och det finns en digital funktionsdisplay, StopSensor och barnsäkring. För mer information se
EH775501E.


Tack för att du läser mina inlägg!


Fin badrumsinredning

Farligt att sitta och surfa runt. Hittade en jättesnygg badrumsinredning, undrar vad den kostar??? Skulle lösa vårat problem med ett fönster som inte går att flytta...



Finns i dessa färgerna



Skulle kanske vara snyggt i valnöt (som på övre bilden) eller svart. Valnöt kanske man tröttnar på fortare än vad man gör på svart. Hmm Ikea har ju en svart byrå som skulle passa in snyggt om man tog det svarta. Drömma går ju!

Tack för att du läser mina inlägg!


Bilder på huset

Kommer snart!

Finns tyvärr på en annan dator, försöker dock få hem dom så ni kan få se. Kommer inte visa någon inifrån huset, förrens det är vårat, med hänsyn till att nuvarande ägaren kanske inte vill visa sitt hem på någon blogg. Dock kommer vi visa de bilder som vi tog från utsidan den dagen vi besiktigade huset.

Håll till godo! :)

Tack för att du läser mina inlägg!


Köket finns på IKEAs hemsida!

Hittade en bild på Ikeas hemsida som visar hur köket ser ut. Namnet på det finns i ett annat inlägg.



Så kommer luckorna och lådorna se ut. Får hoppas bara att man inte får dåndimpen på att det inte finns handtag. Men det blir så mycket enklare utan handtag plus att man slipper beslutsångesten över att välja handtag! Räcker med den beslutsångesten man redan har...
Vi har använt oss av Ikeas egna "köksbyggare" och kommit fram till att köket ska vara uppbyggt som detta.

 

Diskamaskinen ska vi försöka höja upp så man får en normal arbetshöjd när man plockar i- och ur diskmaskinen. oj vad jag tar i... :) Går säkert att muta bort de arbetsuppgifterna! ;)


Till höger om vasken kommer diskmaskinen vara och vi ska försöka höja upp den så bänkskivan kommer att vara i samma höjd som den uppbyggda väggen. Sen ska vi även försöka rama in det som går med bänkskivor så som vi visade i föregående köksinlägg.

Vad tror ni? Kommer det funka? 

Tack för att du läser mina inlägg!


Inredning till badrummet

Här är handfatet/kommoden som ska vara i vårat badrum. En vit front med mörkt betonghandfat.

Frågan är om man ska ha 80 cm brett eller 120 cm brett. Svårt... Ska ju få plats med en dusch också. Fast egentligen så har vi ju inga mått som begränsar oss så ett 120 cm kanske går att trycka in.

Det klinker som vi ska ha på golvet ska vara mörkgrått utan en massa konstiga infärgningar eller mönster. Enkelt ska det vara! Och på väggarna ska vi ha vita, matta 20x33 (mått??) kakelplattor med en inbyggnadshylla för schampoflaskor i duschen. Duschen ska vara uppbyggd med glasblock och kakel som har samma mönster som bakgrunden på bloggen. Duschmunstycket/setet ska se ut så här:

Vi letar dock efter ett set med humant pris. Någon som vet vart det finns så får nu gärna tipsa! :)

Hoppas hoppas att vårt badrum blir fint iallafall...

Ha det gott!

Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0