Min underbara födelsedag!

Först och främst vill jag tacka för den bästaste presenten! (förlåt ni andra men nu ska jag bli en riktig bull-tant)


Min underbara sambo ordnade så att han i framtiden kommer att få mer hembakat bröd. Undrar om han hade en baktanke med denna presenten... ;) Den passar perfekt i vårat kök, jag är superglad. Idag har den testats, i ugnen gräddas två linfrölimpor och på plåtarna jäser kanel- och vaniljbullar. Kan det bli bättre?
Imorgon drar vi vidare på vår turné i Sverige. Bästaste vännerna har bjudit med oss till deras oas på västkusten. VAd vore livet utan dessa människor? Dock avstår jag gärna de bakre gaserna som mer än gärna slinker ut ur herrens bakre delar...





Min födelsedag började bra med en brakfrukost i vårt uterum. Sen fick jag hoppa in i vår bil och köra fortare än vad skyltarna rekommenderar till frisören. Hon gav mig lite tips och trix om hur jag ska fixa till håret på hjässan. Lättare sagt än gjort! Men nu har jag iallafall skaffat mig hårdoping, en "våffeltång" som skapar volym i hårbotten. Lina, den duktiga frisören, provade detta på mig igår och det sitter fortfarande i! Jippie! Jag ser ett ljus i mörkret. :)
Efter frisörbesöket gick jag och min kära vän Hanna ut med vovsingarna. Sen hem snabbt för att göra iordning baguetterna som vi tog med oss på kvällens konsert, Anna Ternheim & Joakim Thåström.

 



Mysigt!

Tack för att du läser mina inlägg!


Semester i Karlstad

 
 
 
 
 


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0