SEMESTER!

Äntligen semester! Nu ska det solas och badas... :)
Träffa syskonbarnen, fylla år, åka upp till Grebbestad och sen bara njuta!



Ha det gott!

Tack för att du läser mina inlägg!


Nagelbitare!

Heja Sverige!




Håll nu alla tummar och tår att det går Sveriges väg.

Tack för att du läser mina inlägg!


Jon Tvedt

Såg en intressant dokumentär på svt igår. Dokumentären handlade om den norske uppförsbacke-löparen Jon Tvedt, Man fick följa hans liv både privat och i träning. Otroligt inspirerande människa som tränade mer än man tror en människa klarar av. Ändå la han stor vikt vid att träna sin handikappade son för att han en dag skulle lära sig att gå. Han bar med sig sonen upp på bergen runt Bergen i Norge. Vilken förälder gör det idag?

Tyvärr gick han tragiskt bort 11 januari i år. Här är ett litet klipp om honom.



Dokumentären kan du se här. (Norsk sida, ej översatt till svenska)

Tack för att du läser mina inlägg!


Baksidan är klar! :)

Bildbombning

   
 

här såg det ut innan.
Vi är mycket nöjda, Anders har gjort ett enormt jobb! Stort plus i kanten till honom. Till och med en lite guldstjärna. :)

Tack för att du läser mina inlägg!


Ta ansvar för sitt liv - Preventivmedel

Enligt Anders Milton ska vi i Sverige dela ut gratis preventivmedel till ungdomar över 15 år. Hurra säger jag! MEN... Jag anser inte att dagen efter- piller är ett preventivmedel. Det är snarare en anledning till att kunna ha sex utan att skydda sig. Preventivmedel för mig är något som skyddar mot oönskad graviditet, könssjukdomar etc.
Gratis dagen efter-piller visar ju bara att det är OK att ha sex utan skydd. Alla människor har rättigheter här i världen. Men en rättighet innebär också en skyldighet! Som i detta fallet där alla ungdomar har rättighet till möjligheten till gratis preventivmedel, men då måste ungdomarna också tänka på sina skyldigheter. Det är inte svenska staten som är ansvarig för den oönskade graviditeten eller den oönskade könssjukdomen. (Jag vet, det finns ingen önskad könssjukdom.)

Snälla ni, ta ansvar för era egna liv! Lägg inte ansvaret på någon annan...

Tack för att du läser mina inlägg!


Rättelse

Tyvärr la jag in fel bild på bilen vi har köpt. Är ingen bilnörd så jag märkte ingen större skillnad på bilarna förutom lyktorna som jag skrev. Här kommer rätt bild med rätt färg till och med! :)






Tack för att du läser mina inlägg!


Vår nya bil!

Idag hämtade vi vår nya bil. :)

En sådan här blev det

Audi A4 2,0 TDI QUATTRO (mkt skön att köra och åka)


Fast vår har inte sådana framlyktor som denna plus att färgen är kvartsgrå metallic, inte grå metallic.
Vi är nöjda med bilen, hoppas bara att vi fortsätter att vara det. :)

På fredag är det midsommarafton, den ska firas med vära närmsta vänner. Längtar redan då vi har mycket roligt inplanerat. Mycket god mat och jordgubbstårta hoppas jag att det blir. 



Helgen efter det är det sista tillfället på tävlingslydnadskursen. Tråkigt att det är sista tillfället men det borde ju egentligen betyda att det är dags att ge sig ut på träningstävlingar. Jag och Torres väntar nog ett tag till eftersom vi fortfarande har mycket kvar att slipa på.

Nu är det dags för jubileumsfirande med de gamla. 75 och 80 år blir de.
Grattis till Er!



Tack för att du läser mina inlägg!


Long time ago!

Mycket att göra hela dagarna så det har tyvärr varit dåligt med uppdateringar. Letat bil, jobbat, tränat häst, tränat hund, möten, jobbaktiviteter m.m. Men snart är det semester! Den ska njutas tillsammans med nära och kära. :)

Imorgon ska vi åka och köpa bil... Vad det blir för någon får ni se senare.

Tack och god natt!


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0