Fantastisk låt!


Tack för att du läser mina inlägg!


Jag tävlar om en jacka!


Tack för att du läser mina inlägg!


Blossa med smak av saffran!

Idag hämtade jag två flaskor av 2010 års Blossa glögg. Ska bli spännande att smaka den! Snart är det ju dags för årets julbak så då kommer den garanterat att avsmakas. Egentligen är jag inte så jätteförtjust i glögg men nu när flaskan var så fin samt att smaken var saffran så kan det ju inte bli fel, eller? Utvärdering kommer när första flaskan har öppnats.


Tack för att du läser mina inlägg!


Jag är med och tävlar om en jacka!



Var med du också!


Tack för att du läser mina inlägg!


Uppdatering

Tänkte sammmanfatta vad som hänt fram till nu och vilka planer vi har framöver. :)

Juli
Jag fyllde år. Första gången jag jobbade på min födelsedag.
Beställde min bröllopsklänning samt tittade lite löst på ringar.

Augusti
Kräftskiva hos O & K. Mycket trevligt även om det kanske blev lite väl mycket i glaset (flaskan!) ibland...

September
Vad hände i september? Jo möhippa för K. Hoppas att du tyckte det var trevligt. :)
Jag hade mycket trevligt och dagen vad väldigt lugn vilket föll mig i smaken väldigt bra. En tävling var det också, självklart vann mitt lag! Vem trodde något annat? ;)

Oktober
Träffade vår fantastiska bröllopsfotograf Mette Ottosson. T.o.m. min älskade sambo blev förtjust i henne! Detta kommer bli riktigt bra. :)

Ha ha! Nu när jag sammanfattar mina månader sen sista inlägget så kommer jag inte ihåg någonting. Jag vet att varje helg har varit fullspäckad men mitt minne verkar svika mig rejält!


Nästa helg är det bröllop för O & K. Ska bli spännande att se vad dagen bjuder på! Kameran får jag se om jag tar med. Tror att det blir den lilla kompakta som slinker med i väskan. Orkar inte släpa runt på den stora hela kvällen. Motivationen för fotografering har som sagt tagit slut...

Jag vill ta tag i alla saker med bröllopet nu men jag hejdar mig lite. Känns som att jag är väldigt tidigt ute än så länge. Men i december ska vi (min sambo vet det inte ännu) lyssna på en solist som ska vara völdigt duktig på att sjunga. Låtarna ligger på lager men jag vill gärna diskutera med solisten vad man ska tänka på. Hon har ju ändå varit på fler bröllop än vad jag har. Lillebror är ju också duktig på att sjunga men jag uppskattar inte trash metal på ett bröllop... Men det skulle säkert förvåna gästerna!
Apropå gäster. Hur svårt ska det vara att bestämma vilka som ska komma? Vi har ju platsbegränsningar samt en budget att hålla. Synd att man inte är miljonär!

Jag kollar hela tiden efter ringar och jag tror att jag har hittat favoriterna. Min käre sambo vill inte ha ring så därför lägger vi hans budget på mina båda ringar istället. Mycket bra tänkt tycker jag!

 


Båda ska vara i vitt guld men de finns tyvärr inte på bild. Dessa har jag fastnat för från allra första början men jag vill gärna kolla utbudet innan jag bestämmer mig. Min kära norska granne är diamantexpert så hon ska hjälpa mig i djungeln när hon kommer ner nästa gång.

Julen kommer tillbringas i Skåne. I år har någon misslyckats helt med planeringen så julafton ligger på en fredag = väldigt lite julledighet. Behöver spara mina semesterdagar eftersom vi inte vet hur det blir efter bröllopet. Känns sådär inspirerande att komma tillbaka till jobbet på måndagen efter bröllopet. Kanske blir att vi åker på en veckoresa till nåfon stad i Europa. Njuta av våren och bara vara!

I mars ska vi även åka på skidresa! Livigno i Italien. 4-stjärnigt hotell, Bivio. Dock behöver vi få fram en bil utan dubbdäck för jag tror inte vi vågar köra med sommardäck i mars.





   

 



Behöver jag säga att jag längtar?


Tack för att du läser mina inlägg!


Ny design!

Latmasken i mig orkar inte engagera mig i bloggen. Har jag inte ork att skriva så har jag knappt ork med designen. Dessutom är jag kass på det så nu köra jag latmaskvarianten. :)

Jag har hittat min design hos Tescho. Väldigt fina bloggdesigner, borde vara många som har samma som jag men jag orkar verkligen inte engagera mig mer än skrivandet för stunden.

Vad tycker ni?

Tack för att du läser mina inlägg!


Länge sen nu!

Men det händer så mycket och tiden är knapp. Livet rullar på och snart ska jag börja skriva i denna blogg igen. Tack ni tappra själar som fortfarande hänger kvar och kolla in bloggen. :)



Ska försöka få tillbaka inspirationen och motivationen till att fota också. Har ju trots allt sålt lite bilder som jag har tjänat bra på. Energin tog slut efter det och jag hoppas att kameran kommer till användningen om tre veckor iallafall. Min syster + min andra systers barn kommer då. :)


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0