Inspiration för köket

Vi har bestämt oss för ett kök men det finns ju tyvärr inte med på hemsidan förutom en bild på luckan. Men om man tittar på en annan köksförsäljare så har de ett kök som är snarlikt det vi ska ha från IKEA. Köket heter Solär och är ett vitt kök utan handtag. Istället för handtag är det urfräsningar så man kan öppna. Svårt att förklara om man inte ser det med egna ögon.





Så här kommer köksinredningen se ut på ett
ungefär men det är lite mjukare linjer på IKEA köket.

Tack för att du läser mina inlägg!


Nytt liv i byn

Snart startar vårat nya liv i byn. Dock är det ca 2 mån kvar men det gör ju inte så mycket eftersom det är ganska myckat att göra innan vi får huset. Måste fixa en villaförsäkring, se till så att vi får ett elbolag som inte ruinerar oss samt andra småsaker som telefon etc.

Sen har vi ju det här med saker som ska in i huset när vi renoverar! Vilken ångest över att det finns så mycket att välja på...

Men men, någonting ska vi nog få ihop!

Pappren på huset skrivs den 27 september så vi har ju som sagt lite tid på oss att hitta saker som vi är överrens om. Det som ska renoveras är kök och badrum samt fixa till resten av rummen. Puh, jobbigt att bara tänka på. Som tur är har vi ju händiga människor som kommer att hjälpa oss.


Tack för att du läser mina inlägg!


RSS 2.0