Tiden går!

Påsken for förbi med en hastighet som inte ens jag håller på motorvägen. Norskarna har varit här så Torres har träffat deras svarta dvärgschnauzer Walter. Jobbigt för ögonen att titta på dem när de springer bredvid varandra, man är ju van vid att Torres sidspringare har en gul eller brun färg och att det saknas skägg och ögonbryn. Tog lite kort på de svarta tillsammans men datorn har kajkat sig så de bilderna är tyvärr borta.

Ledigheten (4,5 dag!) kändes som en försmak på semestern i sommar. Underbart skönt att bo på ett ställe där det är skit samma om man har lite lort på byxorna och ostylat hår. :) Lugnt och skönt plus en massa pyssel i trädgården.

Söndagskvällen tillbringades med goda vänner sällskap. Grillat med potatisgratäng och kockens underbart goda sås. Jordgubbspaj med massa vaniljsås till efterrätt. Efter efterrätten så kom spelen fram. Pictionary var först ut och det såg mörkt ut för kvinnornas (!?!) del i starten. Vi hittade inte kommunikationen och killarna fuskade som vanligt (min egen teori), sen blev vi varma i kläderna och rejsade om och vann hur lätt som helst!

Nästa spel var ett spel som jag inte komer ihåg vad det heter. Man ska iallafall förklara ett ord utan att använda ordet. Det gick sådär... Men många grova ord/förklaringar och förvirrade spelare var det! Någon som varit på Bikinien? Har man hat  (inte hatt) på huvudet?

Summa summarum: Helgen har varit underbart skön, synd att den tog slut så fort. Solen har visat sig från sin bästa sida hela tiden och Färjestad vann sitt SM-guld!


Tack för att du läser mina inlägg!


Kommentera här!
Postat av: Hanna

Javisst har helgen varit underbar, kan den bli annat med sådana vänner? Å visst e det väl skönt att bo här ute på "landet" där ingen bryr sig för att man kommer i mjukisar å sovfrissa för att handla bullar :)

Spela spel är vi tjejer helt grymma på, tur att vi har ett ordförråd som heter duga;)

kram

2009-04-19 @ 18:34:56
URL: http://www.aeacus.nu
Postat av: Anna

Härligt att se att du kommit igång med bloggen igen :) Varit lite tomt på sistonde.



Ha det!

Kram Anna

2009-04-19 @ 21:36:17
URL: http://sannaanna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0