Nytt år att lägga bakom sig!

Nyårhelgen har spenderats med våra helt undebara vänner Hanna och Viktor. Vi tog en chansning ocg hyrde en stuga utanför Åhus. Vilken fullträff! Stugan var jättemysig och hemtrevlig. Braskamin, uterum (för att kyla drycken) och närhet till hav, vad mer kan man önska sig. Blir nog inte helt omöjligt att man hyr en stuga av dem igen i framtiden.
När vi kom dit packade vi upp det nödvändigaste och sen begav vi oss ut mot havet. Hundarna fick springa av sig och vi fick se omgivningarna. Otroligt fint med sanddyner och en kilometerlång strand och det mysiga ljudet från havet som slår mot stranden.
Väl hemma i stugan igen packade vi upp resten och satte oss ner för att slappa. Poff sa det och allt blev svart... Strömavbrott. Viktor fick gå ner i källaren för att kolla säkringarna men inget var fel med dem. Vi upptäcker då att hela området var nersläckt och vi ringer till stugägarna för att höra efter om de hört något på nyheterna. De hade också strömavbrott och de bodde ett par mil bort. Brasan var ju redan tänd så nu kunde vi bara sitta och njuta (vissa var bättre på det än andra) av varandras sällskap. Stackars de som hade stora middagsbjudningar i vårt område.
När väl strömmen kom på igen så fick vi inte TV:n att fungera... Så då fick vi ge oss på skivspelaren modell nyare. Bläddra lite bland LP-skivorna och insåg att stugärna inte hade riktigt samma musiksmak som oss. Dansband för hela slanten! Dock hittade vi våra favoriter: Cool Candy med Blommor och Bin. :)


Ljudet fungerar inte på vår dator men det kankse det gör hos er?

Hela kvällen spelades det dansband och efter ett tag så sjönk det in och man kunde digga med. Nu förstår vi dig Hanna!

Maten var supergod och spelen var underhållande. Tack underbara vänner för ett trevligt nyår!

(Bilder kommer senare när jag lagt in dem på datorn.)


Tack för att du läser mina inlägg!


Kommentera här!
Postat av: Hanna

Ja, vi är oxå glada att vi fick fira in det nya året med er, våra underbara vänner!! Å, visst var det härligt med strömavbrott som tvinagde oss alla att bara sitta och njuta ;)

Spelen får vi se till att ta revanch i tycker jag!

Ses imorgon vännen min.

Kram

2010-01-03 @ 19:07:36
URL: http://www.aeacus.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0