Blandade bilder på trädgården

Som sig bör hos en riktig lantbrukarfamilj så måste ju även ägorna hållas i trim och då inte enbart de inomhus. Det exteriöra måste givetvis tas om hand, det är sedan tidigare ommålat från svart till brunt och nu börjar även trädgårdens mullvader att vakna till liv och hjälpa till att spotta upp plantor ur jorden. Detta plus en hel del bidragande mer eller mindre grönskimmrande människohänder har tillfört ett lyft för den yttrre sfären.

Damen i hushållet går nu i den strikt Lantbrukardominerande skolan där stränga tider och förhållningsregler gäller för att lyfta trädgården och sinnets skapande till en ny nivå av fullständighet. Svenninism som det hela heter härstammar från en hop med lantbrukarfingrar och envetet sinneslag som med tiden vuxit sig grovt på erfarenheter och därmed kunnat förfinas så att de numera är att betrakta som en paradigm inom trädgårdsmästeri. I dagens läge kan man inte skolas på ett bättre tänkbart sätt.

Herren i huset ser med stor föväntan fram emot vad denna omformning ska medföra för konsekvenser för hushållet, är det så att det bor en liten lanbrukare även i tösen och vill hon i så fall odla bedor i trägårslannet???











håll till godo chefen skriver snart igen

Tack för att du läser mina inlägg!


Kommentera här!
Postat av: Hanna

Hhihi, det var på tiden att du oxå fick skriva av dig lite i bloggen. Riktigt bra får jag säga å du, det finns nog en bondmora någonstans där inne i kärringen din ;)

2007-10-14 @ 14:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0